18-06-11

Viskoekjes

vissende hond.jpg

Bereidingstijd 2 dagen.
- 1 blikje makreel
- 1 blikje zalm
- 1  blikje sardientjes
- 1 blikje tonijn
- 4 eieren
- flinke scheut olijfolie of zonnebloemolie
- 2 eetlepels gedroogde peterselie
- 4 teentjes knoflook of een eetlepen knoflookpoeder
- 2 koppen bloem

Eieren en olie loskloppen.
Teentjes knoflook en de peterselie erbij. 
De blikjes vis er op zijn geheel bij. 
Giet dit mengsel over in een grote beslagkom en meng er de blome door tot je een dikke brij hebt.
Oven voorverwarmen op 150 graden.
De brij uitstorten op een ingevette bakplaat en dan circa 30 minuten in de oven. 
Vijf minuten af laten koelen, in kleine blokjes snijden en op keukenpapier laten drogen.
De volgende dag even omscheppen, en verder laten drogen.
De dag daarop heb je harde viskoekjes die je in een afgesloten dooq een aantal weken kunt bewaren.

16:10 Gepost door Goras in Lekkers | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hondenkoekjes, lekkernijen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.